17.4.2008

5 yötä diplomiin on, laskin aivan itse.

Takana päin on viimeinen soittotunti Akatemialla. Ei edes tuntunut yhtään kummalliselta. Viimeistä kertaa R-talon 309:ssä hikoilemassa, opiskelijana ainakin.

Tutkintoon on enää 5 yötä. Jännitystä ei enää oikeastaan ole, enemmänkin väsymystä ja tunnetta siitä, että voisi jo mennä tekemään sen diplomin jotta saisi sen pois alta. Harvemmin kyllä on näinkin luottavaisin mielin ollut omasta soitostaan ennen mitään isoa esiintymistä. Tai siis tottakai jännittää, mutta se muutaman vuoden sykkeennosto joka kerta kun ajatteleekin kaukana häämöttävää diplomia alkoi jo olla liian pitkäkestoista...

Viikon päästä saa jo hengittää, New Yorkin ilmaa! Lähtö on tasan viikon päästä torstaina: tutkinto tiistaina - siihen perään yksi toipumispäivä (todennäköisesti krapulasta- ) ja sitten matkaan. Voi tosin olla, että olen niin väsynyt koko reissun ajan etten pysy Mintun perässä kaikissa suunnitelmissa ja nukun äärettömän paljon. Jos vaikka monen vuoden stressaaminen ja jännittäminen vihdoinkin laukeaisi lopullisesti. I wish.

Tekemättä on enää teosesittely käsiohjelmaan, muuten homma hoidossa. Ai, ja pitäähän sinne sitten hommata skumpat millä kilistellä heti salista päästyä. Täytyypä hoitaa sekin kuntoon.

Päässä pyörii myös ihan tyhmiä käytännön kysymyksiä nyt kun pikku hiljaa valmistuu, esim:

Mitä tapahtuu koulun sähköpostiosoitteelle?
Mitä pitää tehdä että saa ne paperit?
Kehtaako lakua ja soitinkaappia pitää niin kauan kunnes niitä tullaan karhuamaan?

Ja miksei mun kirjallisen työn arvosana ole vieläkään tullut? Tai no, jätin sen kyllä vasta reilu kuukausi sitten, siihen piti varata 2 kk aikaa tarkistukseen. Muutama viikko enää korkeintaan.

Ei se siitä.



Ei kommentteja: