23.2.2008

Before and After

Tohloppi takana. Koko päivä odottelua. Aamulla lähtö Helsingistä oli jo 8:30, takaisin oltiin hiukan puolenyön jälkeen. Yhteensä "tekemistä" ei kovin paljoa ollut: maski, harjoitus, kenraali, maskin korjauksia ja itse suora lähetys. Nää kaikki aktiviteetit oli kuitenkin ripoteltu pitkin päivää. Saatiin siis odotella. Paljon. Hauska kuitenkin oli päästä näkemään se kaikki kulissien takainen toiminta.

Show'n tytöt - Minna, Vuokko ja Pisku tällättyinä juuri ennen suoraa lähetystä


Ajattelin ensin että laittaisin tähänkin ennen ja jälkeen meikin- kuvat. Verrattuani niitä ensin koneen ruudulla totesin että en kehtaa sitä ennen -kuvaa tänne lätkäistä. Ero on aika karu. Todellisuus on kylmä ja rehellinen. Aika paljon tuolla maskeeraamisella saa aikaan, kuten kuvasta näkee.

Vielä ei suoraan finaaliin päästy, toinen mahdollisuus on viikon päästä lauantaina, jolloin karsitaan kuudesta "ylijääneestä" kappaleesta vielä kaksi saman päivän aikana olevaan Suomen finaaliin. Mutta suuri kiitos teille kaikille jotka äänestitte jo nyt Virginiaa jatkoon, meidän (ja monen muun) mielestä se oli ainoa kiinnostava ja mielekäs kappale!!! Ja terveisiä Emmulle ja Eetulle, toivottavasti saitte silti skoolata vaikka ei päästykään lavalle riehumaan loppulähetyksessä...

Niin, ja käykää ihmeessä Vuokon kotisivuilla ja tutustukaa hienoon uuteen levyyn!!!

Ei kommentteja: