11.7.2008

Ja nyt niitä "muita juttuja"

Urpoklubin varasihteeri ilmoittautuu. Edellisen postin otsikko lupasi muutakin kuin Kiina-juttua. Eipä tullut. On hiukan hajamielinen ollut viime aikoina, hyvänä esimerkkinä ehkä tällä viikolla hienosti sössitty pastalounas Spaghetteriassa: Edessä on annos johon haluan lisätä parmesania päälle - enkös sitten kaada vesikannusta suoraan lautaselle... Missä meni vikaan?! Ajattelinko mä samaan aikaan kaatavani lisää vettä lasiin vai miksi tämä hupsista? Is weird. Tai sitten vaan ihan normaalia, itseni tuntien. No, joka tapauksessa, tätä Mr. Bean-tyyppistä episodia tietysti seurasi se ympärille pälyily, eihän kukaan vaan huomannut. Onneksi salissa oli vain tosi nälkäisiä ihmisiä, ei niitä kiinnostanut mun pastakastikkeen laimentamiset tippaakaan (heheh, tippaakaan... grow up...).

Mutta siis niihin muihin juttuihin: Juhannus meni mukavasti Kurussa, uusissa maisemissa. Lähinnä satoi, mutta seura oli hauskaa.

Juhannusaatonaattoilta


Bug control


Käväistiinpä Ruovedellä, myös kirkolla kääntymässä


Juhannuksen jälkeinen aika on mennyt ensin harjoitellessa ja sitten esiintyessä Sysmän Suvisoitossa. Kiva olla festarilla jossa on paljon kavereita, ei tylsisty vaikka olisi Sysmän kokoisessa paikassa yli viikon. Sysmästä lähtiessä tuli kotimatkalla mutka Hattulan kohdalla ja piti päästä fanittamaan lisää kavereita kirkkoon, jossa soittivat osana Hauhon festaria. Aivan mahtava veto!

Sysmän Lada-kokoontumisajot



Festivaalin taiteellinen vaikutelma, viulisti Minna Pesola (hihiiihiii)


Tällä viikolla on jo Tuusulan meininkiä maisteltu parien harjoitusten muodossa, jatkoa sitten festareilla. Nyt tihrustan Ahtolassa koneen ruutua (kun ei huvita hakea jatkojohtoa että saisi mahtumaan pistorasiaan sekä laturin että lampun... viitseliäisyyden huippu) ja yritän saada jonkunlaista tolkkua kesäfiiliksiin. Ehkä tässä tämänhetkisessä alakuloisuudessa osasyynä on festarien välinen kuoppa, hektisestä hiljaisuuteen ja takaisin.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän me tavata piakkoin Ahtolassa tai Helsingissä. Piti muistaessani kertoa eilisiltana näkemästäni ajatuksia herättävästä elokuvasta nimeltä "Taking Sides"(2001, ohjaaja Istvan Szabo, pääosassa H Keitel). Musiikkivalinnat olivat ehkä vähän mielikuvituksettomia, mutta Berliinin filharmoonikkojen Furtwanglerin kohtalo sitäkin kiinnostavampi. Näin kummi huolehtii, ettei kesällä olisi liian kepeää ; ) !! A bientôt! R.