17.7.2008

Eniten ärsyttää kaikki

Mikä siinä on, että joskus vaan puolikas sana tai katse saattaa aiheuttaa suurta ärtymystä mussa? Tänään taas ihan säälittävän pienistä asioista alkanut kiehumaan sisäisesti. Tyhmää. Ja kun kyseessä ei edes ole tuttujen ihmisten kesken kommunikointi vaan uusien ensitapaaminen... Muutenkin on kyllä viime aikoina kiukkua ja harmitusta riittänyt. Saisi jo loppua, ei kellään ole enää kivaa, mulla kaikista vähiten.

Veikkolan konsertti meni mainiosti, oli mukavaa vaihtelua ja virkistävää soitella kavereiden kanssa ja nauttia muiden perhe-elämästä. Huomasinpa senkin, että pidän enemmän pikkupojista kuin pikkutytöistä. Siis ihan kiltisti tarkoitan. Ne vaan on suloisempia kuin tytöt. Mikäs siinä on herätessä kun 1,5 v Totti paijaa, tökkii ja kikattaa samassa sängyssä.

Taidettiinpa Veikkolassa illanvieton lomassa puolivahingossa perustaa kvartettikin parin tunnin uusien kvartettikollegoiden etsinnän jälkeen. Innolla odotan toimintamme alkua, kiva että pitkästä aikaa olisi jotain vakituisempaa kamarimusiikkia.

Tour de Länsi-Uusimaa taitaa toteutua: sunnuntaina rullailen Vihtiin, otan Mintun matkaan ja poljetaan Ahtolaan. Päivä 2 sisältää sitten Ahtola-Hki välin. Yhteensä kilometrejä kertynee n. 180. Tosin, maanantaiksi on taidettu luvata sadetta. Täytyy toivoa ettei niin kuitenkaan ole. Muuten pitää tulla äiteen kyydissä ja pyörä telineessä tuo viimeinen väli. Sormet ja varpaat on ristissä. Tämä tour - toisin kuin esikuvansa Tour de France - sallii dopingin käytön, tervetuloa mukaan Duenas, Beltran ja Ricco.



Ei kommentteja: