24.2.2007

Missy Sticky Bastard of the underground


Terveisiä takapihalta. (Vasemmalla näkyy aseman laiturilla nro 11 seisova juna)



Torstaina tuli Suomessa taas Kausikortti- ohjelma. Mahtava idea ja näyttää saaneen hyvän vastaanoton yleisöltäkin. Mutta harmillista että joutuu odottamaan ensi viikkoon että näkee netistä ne puheosiot, esitettyjä musiikkeja ei kai saa sieltä videoina. (?) En oo ainaskaan löytänyt. Correct me if I'm wrong.

Mietin vielä tuota matkaopas-puutetta, voiko olla niin että saksalaiset tekevät niin paljon matkoja kotimaassa? 90% niistä oppaista oli saksaksi, ja onhan täällä toisaalta tarpeeksi näkemistäkin, linnat sun muut viinialueita unohtamatta. Mutta miksei Suomesta sitten tehdä enemmän oppaita? Tai ehkä Suomi ei vaan oo pop. Eihän se niinkään voi olla... Lonely Planetin Suomi-opas tosin näytti ihan hauskalta, voisipa joskus sen kanssa kiertää Suomea turistina.

Ai ja selvennykseksi: otsikko on mun rap-nimi, hain sen täältä. Pitäisköhän se ilmoittaa Gramexille...? Jos vaikka mun ura rap-biisien jousitaustojen soittajana lähtee huimaan nousuun kahden biisin jälkeen ja mä tarviin taiteilijanimen. Just in cases. (<-- Tää kohtaus Love Actuallyssä pistää aina NIIN itkemään!!!)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kokeilen kommenttia. Onpa hieno valokuva, että vielä junakin asemalla. Marjatta-täti Hämeenlinnasta