23.2.2007

Vitsit mää oon nörtti!!!

Jo on aikoihin eletty: Liityin blogin pitäjiin. Voisi yläasteen ATK-opellani Timo Ekegrenillä olla vaikeuksia uskoa tämän tapahtuneen. Sama mies joka kutsui mua sukuni mustaksi lampaaksi. Heh. Ei traumoja, ei.

Kun on tarpeeksi tylsää niin sitä keksii vaikka mitä tekemistä, tämä on kuitenkin vielä suht täyspäistä touhua verrattuna joihinkin "minuutit tuntuvat tunneilta"- hetkiin jolloin on tullut laskettua ikkunasta näkyvien toimistorakennuksien ikkunoita... En oo muuten vielä kertaakaan onnistunut saamaan samaa tulosta. Keskittymisteho taitaa olla alhainen.

Ostin tänään Lonely Planetin oppaan Germany. Sivuja Kölnistä löytyy 10 ja muutama lause päälle. Samalla vilkaisin mielenkiinnosta Suomi-oppaita; Sibelius, sauna ja metsät rules. Oppaita tosin oli tasan kaksi ja Saksasta oppaita oli hyllymetreittäin, siis Saksassa!! Onko Suomessakin matkaoppaita kirjakaupoissa näin paljon? Löytyykö sieltä oikeesti joku Lapuan Ladot- lehdykkä.... Terveisiä vaan Jussille!!! =)

Viime viikolla on Kölnissä ollut karnevaalit. Eli The Bileet. Vappu potenssiin 20. Kesto kuusi päivää! Karaistuneimman Lisärakennus-viinittelijänkin turnauskestävyys saattaisi olla koetuksella. Nääkin osaa tän julkisen juopottelun hyvin, vaikuttaa vaan positiivisemmalta juhlimiselta kuin meidän räyhäpunkku-pussikaljat Esplanadin puistossa. Ja kova ääni niistä lähtee. Noin ihan normi- olotilassakin. Tosin mun kokemukseni karnevaali-meiningistä perustuu vain karnevaalikauden avajaisiin marraskuun alussa, viime viikolla olin Suomen pakkasissa. Ja menetin oih, niin paljon. Voi kyynel.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Joo, tää suvun toinen lammas ei todellakaan ole vielä aloittanut blogia..