9.4.2007

Asunto, osa 2

No niin! Eikä mennyt kuin öö... pari viikkoa... Tässä kuitenkin:

Eteinen,


Makuuhuone


Ja tää on niin helmi: rapun seinällä reliefi!

Hurjan hyvin siellä viihtyy, ei edes sairaalaan suuntaavat ambulanssit paljoa häiritse. Ainoita ääniä on mm. Meilahden kirkon (korttelin päässä) kellot (jotka soi yhtenä sunnuntaina jo puoli 9 aamulla; ei yökylässä olleen Mintun kanssa tajuttu että oli siirrytty kesäaikaan, siksi niin aikaista...) ja nyt pääsiäisenä ne soi ihan kummasti, ei mitään perus-gongia.

Kotimatka Urkistakin on jo testattu: 25 minuuttia. Kävellen tarkoitan. Matkalla näkyi vain takseja, ambulansseja ja Hesarin jakajia. Tää on hyvin tarpeellinen tieto. Ihan ei oo vielä tajunnut sitäkään että siitähän menee ihan miljoona bussia neljältä eri pysäkiltä parin sadan metrin säteellä keskustan suuntaan, lisäksi vielä 10 ja 4 ratikoista, pysäkeille 2 minuuttia. Ei huono. Lähi-Siwa ei oo vakuuttanut tarjonnallaan mutta lähin Alepa Manskulla (n. 10min. päässä) yllätti positiivisesti mm. superhyvillä klementiineillään. Ja Alkokin löytyy 5 minuutin kävelyn päästä. Kaikki tarpeellinen on näin ollen lähellä. Mäkkäri (lähin on Rokki-Mäkkäri) on sitä Manskun Alepaa vastapäätä. Tai enhän mä sitä tuu tarvitsemaan, ei ne enää oikeen maistu. Nuo purilaiset ja rasvaperunat. Ihan hyvä niin.

Pääsiäinen meni melkein kokonaan Helsingissä, sunnuntaina oli konsertti Temppeliaukiossa, tänään ehti käväistä Ahtolassa ja nyt tultiin Nummelaan. Hieno sää mutta aikas kylmä, pari plus-astetta. Äidin mahtavan hyvä perinteinen pääsiäislammas syötiin ensimmäistä kertaa ikinä Ahtolassa, nyt kun siellä on helpompaa kokkailla, on niin pro-vehkeet keittiössä. Kevään ensimmäinen kurkien aura on myös bongattu, todiste (tosin aika heikko sellainen) alla.

Spot the cranes


Ylihuomenna pitää taas palailla Saksaan. Tosin ei pitkäksi aikaa, heti vapun jälkeen on parin viikon keikka ja siitä viikon päästä Vihti 500v. juhlakonsertti. Eli kahdesti toukokuun aikana käymään, sitten varmaankin pysyn siellä heinäkuun loppupuolelle saakka. Enää kolmisen kuukautta jäljellä koko hommaa. Ei paljoa. Hengissä selvinnee kesänkin jälkeen, tai toivon ainakin niin... =)

Vau, Kölniin luvattu loppuviikoksi yli 20 astetta!!! Tosin tää oli nyt kaupungin omien sivujen mukaan, täytynee tarkistaa muitakin sääsivuja. ----- hetken päästä: No just, maikkari lupaa max 20, BBC 20-22 astetta. Lämmin joka tapauksessa, hyvä hyvä!!!

Ja vielä loppukevennys kympin uutisten tapaan:

Is what?

Moikkamoi, uutisia taas Kölnistä (jossa siis lämmin)!

Ei kommentteja: