23.4.2007

Think Pink

Kirsikkapuita Brysselin kaduilta, vielä oli suurin osa kukista puissa, paljon myös vaaleanpunaista lunta oli kävelyteillä ja tienvarsilla. Guess the colour of the day, is it a) pink, b) pink or c) pink?



Lunta




Kukka kämmenellä


Yksi Brysselin monista puistoista
Tässä puistossa oleskelee mm. papukaijoja, niitä on yllättäen Belgiassa (en mä olis mitenkään arvannu ennen kuin Tim kertoi ja näytti pari vuotta sitten). Tosin ne ei ole ihan yhtä näyttäviä kuin se laji jonka väritystä ajattelee ensimmäisenä puhuttaessa papukaijoista...


Jos opettajan katse voisi jähmettää...
Ja belgialaisen pankin takapihalla seisoo patsas.



Pissapoika
Ja pitihän tääkin nyt käydä katsomassa ja kuvaamassa.


Suklaakone. Nam.

Kölnin suklaamuseossakin tuli käytyä. Siellä oli ihan demonstraatio-minitehdaskin: liukuhihnameiningillä, tässä kohtaa konvehdit kopautettiin ulos muotistaan.

Satuttiin osumaan hyvään aikaan Philharmonien joen puolelle portaille istumaan; hulvattoman hauska koomikko piti showta, ohessa jonglöörasi mm. tulikeiloilla. Ja sillä oli pokkaa kettuilla, aivan mahtavaa! Täytyy osuttaa itsensä jollekin sen keikoista, ainakin toukokuun lopulla on Kölnin Hard Rock Cafessa stand-upia englanniksi. Sinne.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taannoin julkaisi kulttuurilehti Pahkasika jutun otsikolla "Ilkeämielistä Turku-huumoria". Siihen oli kuvattu Manneken Pis -patsas ja varustettu kuvatekstillä "Mikäli kuvan patsas sijaitsisi Turussa, olisi nesteen ulostuloaukko siirrettävä patsaan otsaan". Jotta niin... Terveisiä Chicagosta, siellä ei ollut pinkkiä.

Pisku kirjoitti...

Hoo, he is back! Amerikka on valloitettu ja nuotit pysyvät nyt järjestyksessä? Hauskaa Tamperetta!