20.8.2007

Päivän paasto

Havahduin yksi aamu Köln-flashbackiin, viime vuonna tuli aamuisin (no okei, puolilta päivin) harrastettua tätä settiä:

Puuroa ja juoruja



Sain helposti kulumaan uutisten ja ei niin tärkeiden asioiden selailussa parikin tuntia aamuisin (tai siis päivisin...) Hassua että sitä täälläkin harrastaa vaikka televisio seisoo tuossa vieressä ja radiostakin kuulisi asioita. Tv:n katselu on viime aikoina keskittynyt vain Gilmore Girlsiin, enää yksi levy jäljellä. Pitänee palauttaa ne sitten Tarulle ja pyytää seuraavat pari kautta taas lainaan. Ikään kuin ei olisi mitään parempaa tekemistä. Oh wait, eihän mulla olekaan mitään parempaa tekemistä.

Käväisin eilen Ahtolassakin, tuli myös mentyä metsään kun äiti soitti ettei sienikorit riitä enää. Samasta paikasta (mistä Madden kanssa poimittiin se pari litraa) löytyi nyt n. 15 litraa, äiti oli lisäksi löytänyt paljon kantarelleja ja mustia torvisieniä. Hyvä kun on nyt toi uusi jenkkikaappi, saa pakastettua täälläkin, eikä tarvii aina roudaa Nummelasta vain yhtä kertaa varten. Itse asiassa sienestäessä saattaa säästää aika tosi paljon: jos torilla sienet maksaisi jotain muutamaa euroa/litra, me tienattiin eilen 70-80 €. Helposti. Ei huono ollenkaan.

Tänään alkaa reissu Tukholmaan, laivalla mennään ja tullaan. Laivalla on myös 2 keikkaa/suunta, jotain merellistä musiikkia, kevyttä schaittii. Ei se haittaa, kunhan pääsee buffettiin mättää kaloja ja jälkkäriä. Is hungry. Täytynee paastota. Joillekin se tarkottaisi paria päivää. Mulle riittänee se muutama tunti. Tulos on silti sama. Paha olo here I come.

Ei kommentteja: