17.8.2007

Working girl

Eka työviikko melkein takana päin, tänään illalla on konsertti Helsingin Juhlaviikoilla. Sama konsertti tehdään myös huomenna Finskillä ja ensi viikon tiistaina Tukholmassa Östersjö-festivalenilla. RSO lähtee laivalle, siitä ei voi seurata mitään hyvää... Onneksi on oma hytti jokaiselle, ei tarvii katella mitään päätöntä menoa jos ei halua.

Juhlaviikot alkoi eilen Kuorojen kierroksella, mäkin suuntasin kuuntelemaan YL:ää Vanhalle. Pitihän sitä vähän mennä fiilistelemään mieskuoroa kuunnellessa. Heh. Tapahtuman jatkobileetkin oli tänä vuonna Vanhalla joten jäin sitten sinne moikkailemaan monia tuttuja. Olisi ollut hauskaa kuulla muitakin kuoroja mutta meillä on tällä viikolla ollut vain iltaharjoituksia, ei oikein ehtinyt alusta asti seuraamaan.

Uusi jääkaappi on saapunut, vanhan kaapin sisätakaseinästä valui jotain epäilyttävää rusehtavaa ainetta joka ei lähtenyt pesemällä pois. Ei siinä muuten mitään mutta kun se myös haisi aika pahalle ja se odööri tarttui myös kaikkiin mitä kaapin sisällä oli. Nyt on sitten päheä jenkkikaappi, pakastin oli kiva lisä. Ehkäpä sitä tulisi jopa leivottua pullaa ja leipää kun ei tarvii heti kaikkea syödä.

Pullasta tulikin mieleen että kävin tänään työhöntulotarkastuksessa, labrakokeet oli keskiviikkona ja niiden tulokset sai jo tänään. Kelpasin töihin. Iloinen yllätys oli että mun kolesteroliarvot on laskenut huomattavasti: Tapiolan aikana se oli 5.3 nyt vain 4.1!!! Tätä voisi juhlistaa vaikka pullalla. (Eli se siitä arvojen laskusta...)

Viime viikolla käytiin Madden kanssa Ahtolassa saunomassa ja syömässä. Matkalla poikettiin myös Suitiaa katselemaan (Pitäähän sen tietää missä mun hääjuhlat sitten on. Enää tosin puuttuu mies. Ja kosinta. Sivuseikkoja).

Suitian linna, Siuntio



Suitian linna.
Isänisällä oli linnan toisessa kerroksessa työhuone.



Maddelle järjestyi eksotiikan täyteinen retki maalle, mm. sienestys-neitsyys saatiin tuhottua. Puolen tunnin keräilysaldokin oli aika vaikuttava, n. 2 litraa kosteikkovahveroita.

Ensikertalainen



Tuparitkin tuli pidettyä, ruokaa oli jälleen kerran kiva laittaa (ja sitä oli liikaa, taas) ja tuvassa lämmin tunnelma. Pitäisi kutsua vieraita useamminkin, tuo näprääminen ja syötävien miettiminen ja suunnittelu on niin hauskaa puuhaa. Harmi vaan kun täällä Suomessa se ei ole niiiiin halpaa.

Voi muuten olla että alhainen kolesteroli johtui siitä kun laitoin Saksassa itse kaikki ruuat, tiesin tasan tarkkaan mitä söin ja pidin ruokavalion aika kasvispainotteisena. Muuten se olisi varmaan ollut vielä alhaisempikin jos siellä olisi ollut oikeata rasvatonta maitoa (eikä saksalaisten 1,5% "rasvatonta") ja kevytjuustoa jota pystyisi syömään (suurin osa alle 30% maistui ja tuntui kengänpohjalle). Nyt kun vielä aloittaa taas urheilun (kun se Töölön urheiluhalli on tuossa Tukholmankadun toisella puolella) niin alkaa taas voida hyvin. Keho ainakin.

Ei kommentteja: