3.6.2008

Kesä ja ötökät

Viikonloppu Ahtolassa teki hyvää. Paitsi iholle. Tai no, aurinkoa tuli sen verran että rusketusta sain mutta mäkäräisten ja hyttysten hyökkäys tuntuu inhalta kun pitää raapia jalkoja, käsiä ja selkää jatkuvasti. Onneksi niistä ei tule mitään allergisia oireita, se nyt vielä puuttuisi.

Talviturkki tuli heitettyä lauantaina, vielä toukokuun puolella. Veden lämpötila oli suorastaan virkistävät n. 15 astetta. Sitä voi pitää silmällä täällä, naapurin rannan kohdalla kun on tuo ympäristökeskuksen mittari, tulee tieto aivan vierestä niin eiköhän sen olettaisi olevan sama kuin meidän rannassa...

Pihlajatiellä on ollut nyt yli 2 viikkoa ikkunat peitetty muoveilla, märkähiekkapuhallus on käynnissä. Muuten kiva, mutta kun mun ikkunat on kaikki samalla puolella, en pysty mitenkään tuulettamaan raitista ja viileätä ilmaa sisään. Täällä haisee pahalle. Tästä huonosta ilmasta varmaan myös johtuu etten ole oikein nukkunut kunnolla pariin viikkoon. Yllättävää. Väsy on.

Kesähommia pitäisi tehdä, harjoitella. Ehkäpä nyt voisi pari tuntia ahertaa niin sitten saisi loppupäivän viettää kavereiden seurassa. Juu, näinhän täytyy tehdä.




Ei kommentteja: