12.6.2008

Made in China

Lähtö koittaa illalla, vielä on pakkaaminen ja tarpeellisten tavaroiden hankinta kesken... No, onhan mulla vielä viisi tuntia aikaa kentälle lähtöön. Ettei jäisi viime tippaan!

Kova miettiminen että mitä ottaa mukaan - mahdollisimman vähän tietysti kun suunnitelmissa on ostoskella paikan päältä vaikka ja mitä. Mutta se, mitä ottaa lähtiessä mukaan, voisko olla vaikeampaa valita... Kun pitäähän kaikkien ylä- ja alaosavaihtoehtojen olla synkronoitavissa toisiinsa (siis tietysti...) niin joutuu ihan tosissaan miettimään. Ja kengät! Kun pitää olla keikkakengät, sandaalit ja sit vielä varmaan tennarit. Vai pitääkö? Aargh!!!

Toistaiseksi pakkailu vaikuttaa hyvältä; lähtömäärä pysynee suunnilleen samana kuin Nykiin lähtiessä, eli alle puolet normaalikokoisesta matkalaukusta. On sitten tilaa tuoda ne kaikki aidot ja vähemmän aidot tavarat Suomeen. Hmm. Pitäisikö sittenkin ottaa se kaikista suurin laukku? Siinä on kyllä vaarana että kilot menee reilusti yli, ovat kuulemma Kiinan sisäisillä lennoilla tarkkoja painosta. Ehkä mä pärjään tällä...

Ensimmäistä kertaa lähtee läppärikin reissuun (nyt kun on oikeasti tuon kannettava- kriteerin täyttävä kone) joten reissukuulumisia kuvineen on odotettavissa paikan päältä.



Ei kommentteja: