1.1.2009

Uusi vuosi, uudet kujeet

Joulukin meni. Tai oikeastaan yli kaksi kuukautta. Mutta nyt - lomalla - on taas hetki aikaa (siis hetki tylsää) päivittää tätäkin! Jotkut täällä silti ovat jaksaneet käydä vilkaisemassa, laskurin mukaan. Toivottavasti taas löytävät takaisin kun otan tiukan nipistysotteen niskastani ja alan taas aktiivisemmaksi bloggaajaksi. (Onkohan tämä laskettavissa uudenvuoden lupaukseksi...)


Pisku ja puolikas särkynyt sydän


Herkkupipareita Fredalla


Pari päivää ennen joulua vietettiin joululeipojaisia, parhaassa seurassa. Mukavaa yhdessäoloa ja piparitehtailua samassa paketissa. Glögiä unohtamatta.


Siuntion kirkko 24.12.2008



Uuden Vuoden juhlinta alkoi kotoa, illalliselle seuraksi liittyi mukava joukko nuoria naisia, osa toisilleen tuntemattomia. Mielettömän kiva huomata että kokoonpano oli nappivalinta, juttua ja naurua riitti.

Kattausintohimon täyttymyksen hetkiä


(Edellisen kuvan kattauskoristeiden tuhoamista!)

Lomaa jatkuu vielä, muutamia harjoituksia ennen töiden alkua 12.1. Lisäksi omaa ryhtiliikkeen suoritusta - harjoittelua. Jos vaikka edesauttaisi Lahden koitoksissa reilun kuukauden kuluttua...


"Säilyttäköön Uusi Vuosi sen mitä rakastat, tuokoon tullessaan sen mitä kaipaat ja vieköön mennessään sen mitä taakkana kannat."



Ei kommentteja: