9.1.2009

Urpo laskit väärin...

.... joulu meni jo.

Vai menikö? Yritettiin ottaa selvää että milloinka tuo joulukuusi pitäisi heittää pihalle. Kun on kahdenlaista informaatiota - joko loppiaisena tai Nuutin päivänä 13.1. Ja lisähämmennystä aiheuttaa Nuutin päivän ajoitus, ennen se on ollut heti loppiaisen jälkeen, 7. päivä. Niin että saako kuusi vielä olla koristeltuna ja sisällä? (lue: eihän mun tarvitse vielä alkaa ajatella sen ulosviemisen logistista puolta... viime vuonna viheriöitin rappukäytävää runsaasti... ja tuo matka takapihan roskiksille täytynee reitittää uusiksi kun takaoven kautta mennessä tulee hankalia ovenavauksia ja mutkia seinissä... hmm... ehkä etuoven kautta...)

Huomaa että on päässyt tylsistymään lomalla, ahkerasti on taas tullut kasattua kaikenlaisia keikkoja heti tammi-helmikuulle. Tosin ihan kivoja kaikki, ei siinä mitään. Mutta huokaisee jo valmiiksi väsymyksestä kun selailee kalenterin sivuja ja laskee että ehtiikö edes syödä tuona päivänä kunnolla... Ja siis ensimmäisenä huolenahan mulla on toi ruoka... Tällekin viikonlopulle piti tänään jo käydä hommaamassa eväitä kun ei oikein pääse järkeviin aikoihin syömään mihinkään. Outoa. En osaa enää ennakoida siinä mielessä että päättäisin jo perjantaina mitä syön sunnuntaille asti. Helppoahan se on normaalisti vaan mennä kauppaan keskustaan, ne kun saavat olla auki joka päivä ja myöhään.

Ja miksen aloittanut harjoittelua kunnolla aiemmin... 20 vuotta aiemmin... Tylsää kompastella perusongelmiin jatkuvasti. Onneksi kuitenkin suunnilleen tietää missä vika ja miten korjata, aikaahan siinä vaan kuluu hukkaan kun voisi oikeinkin soittaa koko ajan...






Ei kommentteja: