4.1.2009

VISA

Visa on vaarallinen väline. On liian helppoa selailla nettikauppaa ja ostoskella hetken mielijohteesta kasa levyjä tai elokuvia, napin painalluksella. Tai no, pitäähän sen verran vaivaa nähdä että nousee koneen äärestä hakemaan sen visan lompakosta ja näppäilee numerot sun muut. Mutta taasen tuli ostettua muutama levy. Liian helppoa. Postiluukun kolahdusta odotellessa.

Vaate- tai kenkäostoksiin en ole vielä netissä ryhtynyt. Houkutus saattaa kasvaa keväällä suureksi kun ehdottomasti suosikein kauluspaitakauppa Suomessa lopettaa tammikuun lopulla. Sen jälkeen niitä saa enää netistä tilaamalla tai Ruotsiin matkustamalla. Ehkä kuitenkin tuo jälkimmäinen houkuttelee enemmän...
Tosiaan - ainoa kauppa jonka paidat ovat korjaamatta oikean malliset. Ja vielä kivoja kankaita. Jos vaikka nyt kävisi loppuunmyynnissä hakemassa varastoon paitoja, ehkä selviäisi jonkun aikaa? Ehkä? Suosittelen käymään mikäli kauluspaitoja käytät. Kampissa. Naisille ja miehille.


Seurasaari 28.12.2008



Kiva kun on pakkasta. Tulee talvifiilis, vaikkei sitä lunta paljoa olekaan. Mahtava olo kun astuu ovesta ulos ja heti kirpaisee nenän päässä. Ja posket punehtuu. Ja näyttäisi pakkaset jatkuvankin, loppiaisen nollakeliä lukuunottamatta. Vielä kun pääsisi luistelemaan ja hiihtämään, olisi jokatalviset perinteet täytetty. Paitsi että, hiihtämään ei joka talvi ole päässyt, välineiden puutteessa. Nyt kun sellaiset taas on (omat - ei enää Mintun vanhoja...) niin mikäs estää... Muu kuin se että välineet Nummelassa. Syy lähteä käymään, selkeästikin. Onkohan harjulla sen verran lunta että ladut pidetään kuosissa? Täytyy tarkistaa paikallisilta.



Ei kommentteja: