26.2.2009

Auts, krunts,krunts

Yhtä kokemusta taas rikkaampi. Punkteeraus, tuo poskiontelotulehduksen tukosten pikainen poistaja! Tosin, joku roipe onteloon jäi kun veden paineellakaan ei ulos mahtunut. Toivottavasti antibiootit, nenäsuihkeet ja vesihöyry auttaa asiaan... Mutta tosiaan, yllättävän vähän sattui, olin jotenkin pelännyt pahempaa. Ainoa mikä puistattaa jälkikäteen oli se rutina kun ruston läpi työnnettiin voimalla neula molempiin sieraimiin. Brrr. Jospa tämä kuukauden sairasteluputki nyt sitten jo loppuisi. On päässyt laihtumaankin, jopa 4kg. Ehkä siihen on vaikuttanut muitakin asioita, hyvin mahdollista. Ihan kivahan se toisaalta on mahtua vaatteisiinsa paremmin...

Oma-alotteista rustojen rusauttelua, jo 80-luvulla!


Tuli tylsän ja yksinäisen illan iloksi pari päivää sitten skannailtua vanhoja valokuviakin digimuotoon. Tosin vain muutamia, ja niissäkin vierähti tovi... (johtuuko sitten mun skannerin käyttö-nevariudesta vai mistä, mutta hidasta oli...)

Lahti-sompailu alkaa taas maanantaina, tiedossa mm. Ahon Hyönteissinfoniaa. Ei innosta. Tavallaan kyllä kaduttaa että tuli täytettyä tämän vuoden hiihtoloma kokonaan kaikella ylimääräisellä, nyt tuntuu siltä että olisi voinut viettää ihan oikeatakin lomaa, edes muutaman päivän. Nyt se loma kutistui viikonlopuksi josta toisena päivänä tuskaili poskionteloita ja harjoitteli alttoviulismia... Että se siitä lomasta... Mutta kävin kuitenkin kerran hiihtämässä! (jonka takia ne ontelot varmaan tulehtuikin...)





Ei kommentteja: