29.5.2007

Last return

Viimeinen pätkä alkoi, 52:n päivän päästä on lento takaisin Suomeen. Koulu tosin loppunee jo tuossa viikolla 28, sen jälkeen Pariisin käynti (Jussin megajuhlat) ja viimeisenä rientona Rheininlaakson linna- ja viinitilareissulle. Sounds good. Nyt on aikaa vielä viikko ennen kun Herra IH palaa Koreasta, soittotunteja on siis jäljellä 6 viikkoa. Eli reilu 10 tuntia.

Saattaapi olla että täksi viikonlopuksi riennän Brysseliin, mikäli liput saa järkevään hintaan. Sääennuste Kölniin on aika huono ja miksipä ei lähtisi nauttimaan hyvästä seurasta. Katsotaan, huomenna lippuluukulle.

Ensimmäistä kertaa jouduin maksamaan matkalaukun liikapainosta lentäessä Helsinkiin viime viikolla, tähän asti saanut viedä jopa 29 kg:n laukun ja silloin vain setä tiskillä pudisti päätään ja sanoi "no tämän kerran...". "Tämä kerta" on mun kohdalla ollut jo... no, monta kertaa. Köln-Hki välin oon vuoden sisällä lentänyt 15 kertaa, ylipainolla n. 10 kertaa, suht mojovalla ylipainolla (26kg- ) kolme kertaa. Ja nyt sakotettiin ensimmäisen kerran. Halvaksi on siis tullut. Ja luulenpa ettei ne olis edes tuota kertaa maksattanut ellei kone olisi ollut täynnä. Tai mistä sitä tietää, ehkä vaan osuin tiukkiksen tiskille.

Hooo, torstaina on sen stand-up koomikon keikka Kölnin Hard Rock Caféssa! Sinne!

Ei kommentteja: