23.5.2007

Meilahti here I come

Katajaharjun mattolaituri 4.5.2004


Yllättävän nopeasti aika täällä on ruvennut kulkemaan. Tosin nyt olinkin vain viikon verran mutta silti, yleisolo ja -elämä on muuttunut mukavemmaksi. Ja se vaikuttanee, että jäljellä on enää reilu kuukausi koulua. Mutta kauhistuttaa valmiiksi jo mahdolliset tulevat helteet, huhtikuussa sai jo esimakua kuumasta Kölnistä, se ei tuon harjoittelun puolesta kovinkaan viehättänyt. Lakka sulaa viulun päältä ja hiki valuu vaikka istuisi vaan paikallaan. Onneksi asuntoon paistaa aurinko vasta n. klo 16 jälkeen, pysyy mukavan viileänä siihen asti. Tai siis "viileänä"... viileämpänä kuin auringossa, sanotaan näin... Ei ole ollut vielä ainakaan epämiellyttävän kuuma sisällä.

Tänään tuli taas koeaika-angsti. Mitäs jos sitä ei selvitäkään? Tai täytyy kait aika pahasti mokata mutta missä menee pahan ja ok-mokan raja... Siellä kun on sanottu ihmisiä koeajan jälkeen irti... Pitää vaan tsemppaa ja harjotella ihan sumona stemmoja. Ja olla kiva kaikille, ei saa kiukutella... =)

Vihdin 500-vuotisjuhlakonsertti on sunnuntaina, sinne. Ohjelmassa ainakin Mozartin Sinfonia Concertante, Shostan kamarisinfonia ja olikohan se Bachin kaksoisviulukonserttokin, en ole varma, jotain kuitenkin vielä noiden kahden ekan lisäksi.

Nyt pakkaamaan. Bis bald!

Ei kommentteja: