15.9.2007

"Alkaako ahdistaa ja vanne päätä puristaa?"

Tämän kesän kakkaroita


Lainatakseni Seminaarimäen mieslaulajien sanoja: Tahdon kukkia kasvattaa... ---- kukille jutella, rakkaudesta keskustella... (Samaisessa kappaleessa esitetään muitakin yleispäteviä joka tilanteen kysymyksiä kuten: "Tuntuuko sinusta siltä että sinua tarkkaillaan?" "Alkaako ahdistaa?". Kuulemma kysymykset on suoraan armeijan värväystarkastuksen psykologisista kysymyksistä? tiedä häntä... Tulipa tästä pitkä sulkeinen!) Äiti toi uuden viherkasvin (tai siis se on vanha kasvi joka pelastettiin muutama vuosi sitten, se on ollut Nummelassa parantumassa ja odottamassa pääsyä Piskun hellään hoivaan...:)). Sille väsäsin sitten matching kukkaruukun kuin fiikukselle ja mullat meni vaihtoon samalla. Se on aika kivaa puuhaa tuo kasvi- ja kukka-aktiviteetti. Huomasin Kölnissäkin että oon ihan innoissani aina aamulla katsomassa parvekkeelle onko ne missä kunnossa. Ja olihan ne aika piristävät ylipäänsä siellä, takapiha kun oli pelkkää asvalttia ja betonia. Vähän väriä harmaan joukkoon.

Töissä paussikeskusteluissakin jotkut juttelivat pihan kasvisuunnittelusta ja tuli nyt ekaa kertaa olo että haluan vielä joskus asua sellaisessa paikassa missä on mahdollisuus omaan pihaan ja sen hoitamiseen (toisin kuin olisi voinut kuvitella 10 vuotta sitten). Ehkä siinä myös kiehtoo se alun suunnittelu-puolikin, työn tuloksen näkemisen ohella. Tosin nuo parvekekukat on siinä mielessä helppoja verrattuna kokonaiseen pihaan ettei pahemmin tarvitse kitkeä rikkaruohoja...

Ahtolaankaan ei vähään aikaan ole ehtinyt, siellä taitaa kultapiiskut nyt kukkia.
Ahtolan kultapiiskua syyskuussa 2004



Meneillään on aika vaikea konsertti, ahdistaa. 81 sivua täyttä musiikkia, niin monta sivua ettei mitenkään muista kun kääntää seuraavalle aukeamalle että mitä sieltä tulee. Ja monta paikkaa oli tänäänkin harjoituksissa sellaisia "...ööö... onko tää tosiaan jo soitettu aiemmin...?" -hetkiä. No, reenaamallahan ne hups-paikatkin onnistuu. Tulee olemaan aika tiivis tunnelma lavalla: pelkkiä alttojakin on 16, eli 4-5 enemmän kuin normaalisti. Puhaltajiakin kait n. tuplat. Ei voi käsittää miten me mahdutaan Finlandia-talon lavalle. Viime konsertissakin yhden altistin piti jäädä pois konsertin isoimmasta teoksesta koska ei yksinkertaisesti vaan mahtunut lavalle soittamaan. Nyt siellä tulee olemaa käytössä lavan levennykset, silti naapurit saa varmasti osumia. Toivottavasti on edes näköyhteys kapuun. Muuten ollaan hukassa.


Ai: tänne blogiin voi ilmeisesti lisätä myös videoita, täytyy tutkia arkistot ja pistää parhaita paloja.

Ei kommentteja: