6.10.2007

Syysloma

Puolentoista viikon vapaa töistä alkoi torstaina. Se päivä menikin sitten ihan hukkaan kun en saanut itseäni ylös ollenkaan kunniallisesti. Aamupalan söin suht normaali-ihmisten aikaan mutta sitten tuli se Köln-harrastusten hetki: sänkyyn takaisin ja töllön katselua. Ja nettisurfausta. Hyödyllistä ajanvietettä. Eilinen sitten olikin aktiivisempi, Suomenlinnaan tehty ruskaretki oli aivan mahtava, parin tunnin hengailuvauhdilla rantoja pitkin äärettömän hyvässä säässä. Mieli oli mitä parhain. Ja on vieläkin. Osui hyvä syyssää.















Toivottavasti säät jatkuu samanlaisina, voisi jopa käyttää tuota pyörää joka on ollut ikkunan alla käyttämättömänä kun jatkuvasti vaan sataa. Sen satula on aika hyvin imenyt vettä, pitää käydä puristelemassa siitä suurin osa pois. Muuten tulee nolojen tilanteiden hetki kun lähtee liikenteeseen... Harmillista kun taloyhtiössä ei ole katutasossa mitään pyörävarastoa, tai edes pyöräkatosta. Sitä ei saa edes takapihalle kun parvekeremontti on edelleen kesken ja sinne ei pääse ollenkaan.

Harjoittelu pitäisi nyt aloittaa taas. Maanantaiksi on jo sovittu mahdollisen diplomikappaleen eka harjoitus. Ja seuraavan työviikon ohjelmistoa myös pitäisi tutkia. Lisäksi on vielä isotädin hautajaiset ensi viikolla Kemissä, nuottien metsästys ja harjoittelu vielä hoitamatta. Ja pitäisi varmaan joku järkevä vaatekin sinne hankkia. Hmm. Tekemistä on.

Ei kommentteja: