1.3.2007

Weather Report

Dom

Joka kerta kun kävelen Tuomiokirkon ohi, yltyy tuuli kovaksi ja sateenvarjo kääntyy toisin päin. Vaikkei olisi edes huono sää, tuulee. Kovaa. Pieni pää miettii mistä se voi johtua. Rakennus on ISO (joka kerta kirkon juuressa joutuu sitäkin ihmettelemään), voiko se siis jotenkin kerätä ilmavirtoja tuolta yläpuolelta ja pyörittää ne alas? Koska heti kun Domin aukiolta pääsee katujen "turvaan" ei tuuli enää tunnu. Aukio ei ole huomattavan korkealla muuhun maastoon nähden. Luulen että tämä on Rheinin rannan lisäksi ainoa paikka missä aina tuulee. Oli sää mikä tahansa, aina tuulee. Ja kampaus menee *sniff*.

Normi sää, Rheinin ranta.

Viime viikon ajan on ollut ihan kummallinen sää, tänäänkin satoi kaatamalla ja samaan aikaan aurinko paistoi. Taitaa tulla kesä... Ja valo on kummallinen kun on niin suuria tummia pilviä toisella reunalla taivasta ja toisella reunalla ei pilviä lainkaan. Tuossa kuvassa oli yritys saada sitä meininkiä mutta ei ehkä ihan nyt välity tuo kuvauskohdan pilvetön taivas. Pilven reuna meni tuossa joen mutkassa.

Ja Kölnin kaupungin omien nettisivujen säätietoihin ei voi luottaa, käsittämätöntä! Paitsi siis jos luvataan aurinkoista niin tietää että pitää ottaa sateenvarjo mukaan. Hassua. Edes se "tällä hetkellä"- sää ei näytä oikein. Paitsi tietysti nyt just kun tätä kirjoitan niin se näyttää oikein. Höh. Meni pohja taas jutulta.


Ei kommentteja: