17.3.2007

My precious....

Tässä silmäys uuteen olohuoneeseen jonne tänään pystytettiin kirjahylly. Vielä on paljon tavaroita laatikoissa (ja osa laatikoista Nummelassa) mutta paljon jo paikallaankin! Ja sormiin sattuu NIIN paljon, ihan kuin olisi syönyt viikon silliä ja turvonnut siitä suolamäärästä sormet tönköiksi. Mutta ihan raakaa urheilun tulosta vaan, koko viikon ajan oon roudannut tavaraa Nummelasta Helsinkiin äidin autolla, kerran tai kaksi päivässä. Lisäksi isä on tuonut peräkärryllä parina iltana isoimmat mööpelit. Kaksi yötä olenkin jo Pihlajatiellä nukkunut eikä edes läheisen sairaalan ambulanssiliikenne pahemmin herätellyt (taisin tosin olla aika kuitti muutenkin...). Nyt Nummelassa saunomassa, huomenna takasin Helsinkiin äänestämään ja harjoittelemaan, töitä tiedossa ensi viikolla.

Mutta kah, tässä niitä kuvia, toistaiseksi vain olohuoneesta (enpä tajunnut muuta kuvata, urpo), lisää materiaalia tiedossa kunhan tänne maalle taasen saavun.

Tuo erikoinen hahmon heijastuma on äiti.


Asiaa, joulukoristeet valmiiksi esillä!

Hirvet laukkaa vasemmalle, hevoset oikealle.

Ikea-ostos

Ja muistanpas nyt myös kirjoittaa uudesta aarteestani, olen uuden alttoviulun onnellinen omistaja. Perjantaina tehtiin kaupat, molemmat osapuolet tyytyväisiä. Sain ohessa myös ison kasan nuotteja, joukossa harvinaisempaakin musiikkia. Hauska päästä niitäkin tutkimaan!

Nyt, saunaan muhimaan ja sitten lauantaipullon pariin.

Ei kommentteja: