12.7.2007

Bonjourit vaan

Lähdössä Pariisiin, wohoo! Juna lähtee tunnin päästä, kaikki kamat on (yllättäen) jo pakattu ja nyt vaan viimeiset addiktio-harrastukset käynnissä ennen parin päivän taukoa. Tai onhan Maddella ja Jussillakin netti mutta ehkä sitä keksii siellä jotain muutakin tekemistä kuin surfaus... :)

Löffler kävi täällä, homma on aika selvä, mun tarvii vain maalata eteisen seinät ja se on siinä. Eli käytännössä ainoa mitä mun ite pitää hankkia on suti, tela ja sit se astia mihin niitä dipataan. Löffler antoi varastoistaan maalin käytettäväksi. Taidanpa tehdä tuon urakan sitten maanantaina ennen kuin äippä ja isi tulevat kylään. Joudutaan tosin hetki olemaan huuruissa ennen kun lähdetään valloittamaan Mosellen ja Rheinin linnoja. Ehkä sen kärsii, saa tosta välistä ovenkin kiinni ja ikkunat auki tuuletus-mielessä.

Muutama viikko sitten tein Mintun innoittamana hifistely-retkeilijä-ostoksen; oikean pyyhkeen kokoinen mikrokuitupyyhe, joka taiteltuna on Cafe Esplanadin korvapuustin kokoinen. Ei paha. Ja testasin sen vielä tänään (fiksua, kun on samana päivänä lähdössä reissuun... well, that's just me...) ja sehän toimii! Ja se on jo kuivakin!!! Neljässä tunnissa! Mahtavaa. En tosin tiedä mitä mieltä Teemu oli kun sai Mintulta vastaavan, että toimiko se oikeissa olosuhteissa (siis retkellä/vaelluksella), mutta näin kaupunkiretkeilijän varustuksena aika oiva.

Myöhästyin pikkasen mun rahansiirrossa Suomesta saksalaiselle tilille, ei oo vielä tullut ja tilillä 70€. Sillä ei paljoa juhlita. No, Visa vinkuu huolettomasti. Tosin ei oo hajuakaan onko siellä enää varaa käyttää...

Ei kommentteja: