10.7.2007

Gone with the wind

Kölnin tuulen mun omaisuudelle tekemät tuhot kasvavat: tänään se pirulainen söi yhden mun sukista! Laitoin pyykit partsille kuivuun ja woosh, koko teline kaatui ja sen jälkeen se onneton musta yksilö oli hävöksissä. Ehkä näin sen pari kerrosta alemmalla tasolla, en oo varma. En kyllä aio selvittääkään miten sen saisi takaisin, niin suuri taloudellinen tappio se ei ole että jaksaisi nähdä vaivaa asian eteen. Linnuille pesäainetta, sanon ma. Nehän vois munia vaikka siihen sukkaan sisälle, pysyisi munat kasassa ja poikaset pesässä.

Muutama viikko sitten tuuli hajotti mun absolutely favourite- sontsan, nyt joka kerta kun sen avaa niin se ensin kääntyy väärin päin, ja sitten se pitää vääntääkääntää oikeaan asentoon. Ja jos tuulee kovaa niin se ei pysy kuosissa. Mut muuten toimii tosi hyvin... Pitänee mennä Suomessa Marimekon aleen ja ostaa uusi. Muuthan ei kelpaa. Ellei tuu tosi hätä ja on pakko saada joku korvike.

Torstaina odottaa lähtö Pariisiin, Jussin juhlapäiville. Sitä ennen kuitenkin on tapaaminen vuokraisännän kanssa. Se tulee kyyläämään onko kaikki kunnossa ja että pitääkö mun tehdä jotain ennen kun lähden pois. Todennäköisesti ei tarvitse yhtikäs mitään, mutta ainahan se voi kehittää jos haluaa olla ilkeä. Onneksi mulla on kielellistä apua mukana kun seuraava vuokralainen tulee myös paikalle tapaamiseen. Torstain jälkeen onkin enää käytännön asioista hoitamatta vain sähkösopimuksen lopettaminen ja pankkitilin selvittely. Tiliä ei voi lopettaa ennen kuin vasta 10.8. jälkeen jolloin menee viimeinen suoraveloitus nettifirmalle. Täytyy selvitellä voisko jo etukäteen sopia sen sulkemisen tai että voiko tilin lopettaa nettipankissa. Tai sitten vaan pitää sitä tiliä auki ja lopettaa sen kun tulee seuraavan kerran Saksaan. Millonkohan se on? No idea. Mielellään voisi kyllä tulla huvikseen reissulle, käydä vaikka Berliinissä tahi muualla tallustelemassa ja juomassa olutta. Mutta toistaiseksi Saksanmaa jää taakse ensi viikolla. Jo.


Ei kommentteja: