27.7.2007

Haluaisiko joku tulla siivoamaan kotini?

Ei huvita. Hurja sotku kotona, eikä imuri vaan tartu käteen. Asiaa edes auttaa se ettei kaiuttimien ja viritinvahvistimen isoja pahvilaatikoita ole jaksanut siirtää varastoon. Kun ne pitäisi viedä vintille asti, kellarikomeron lukkoa ei vieläkään ole murrettu. Ehkäpä jo voisin soittaa sinne huoltofirmaan ja kertoa asiasta. Mutta ei siis jaksa siivota kun tietää että kohta (sitten kun saa aikaiseksi soitettua) ne laatikot poistuu olohuoneesta ja sitten pitäisi kuitenkin taas siivota.

Asetin itselleni haasteen/tavoitteen: Welhon laajakaistan saa hommata vasta sitten kun työpöytä on tyhjä. Ja siihen on tooooosi pitkä matka. Röykkiöt vaan kasvaa, viimeksi aamulla kasasin nuotteja/lehtiä/laskuja pinon päälle. Kaivan vauhdilla omaa hautaa... Jos vielä vaikeuttaisi haastetta: Työpöydän saa siivota vasta viimeiseksi. (Elän siis ilman internettiä siihen asti kunnes tulee vieraita, silloin on pakko siivota...)


Paljon tapahtunut sitten viime postauksen:

Pariisissa oli huisin kivaa, Jussi saatiin miehen ikään ja kuohuviinit juotua. Kuvia laitan kunhan kytken oman koneen nettiin.

Moselle-Rhein ekskursio tuotti monta Riesling-pullollista. Harmi kun on rajoitukset nesteen kuljetuksessa käsimatkatavarassa. Pitänee mennä joskus uudestaan, omalla autolla. Kuvia myös luvassa.

Muutto takaisin tänne. Ja töihin heti, Uusikaupunki on jo takana, edessä vielä Tuusulanjärven kamarimusiikki. Sitten viikko lomaa ja 14.8. RSO:hon.

Talviturkki tuli heitettyä 21.7. Hieman myöhemmin kuin n. 15 vuotta sitten jolloin rohkeat kävivät uimassa jo vappuna.

Nyt, reenaamaan. Jottei tartte hävetä.

Ei kommentteja: