1.7.2007

Circo da Madrugada

Hurjaa. Circo da Madrugadan Tombés du ciel- show oli kyllä todella hieno!!! Eikä se nyt ihan sama juttu ollut kuin Cirque Eloize, tämän spektaakkelin kaikki temput tapahtuivat ilmassa, myös mm. keilojen jonglööraus niin, että tyyppi roikkui köyden varassa selällään ja viskoi keiloja yläpuolelleen ilmaan.

Jutun tarinana oli vanha brasilialainen myytti, jossa kaikki 500 vuotiaat enkelit laskeutuivat maan päälle nauttimaan ihmisten iloista. Tässä yksi enkeleistä laskeutuu 200 metrin matkan lavalle vaijerilla.


Ja tänne ne enkelit laskeutuivat, kehikon päälle. Kehikko muistutti lähinnä hämähäkkiä. Yleisö tosiaan sai seurata suoraan alapuolelta.


Eräs enkeleistä, Michelangelo, laskeutui tämän rakennuksen katolta. Voi kääk. Siellä se näkyy kuvassa pienenä mustana pisteenä. Kerrosten lukumäärää en saanut selville kun sekosin laskuissa 40 tienoilla.



Samainen Michelangelo kekkuloi kuvassa ylimpänä, tuo KISS-lookalike. Se oli kyllä paras näistä (eikä vain lihastensa ansiosta...), teki kaikki juttunsa ilman mitään turvaköysiä, roikkui mm. nilkastaan tangolla (joka oli köysien varassa, eli ei siis pysynyt paikallaan) samalla kun hänen käsistään roikkui vielä toinen mies!!! Huh. Don't try this at home.



Hämähäkki kokonaisuudessaan.

Ei kommentteja: