30.6.2007

Eläimet silmissä

Koskaan aiemmin en oo huomannu että olisi tapahtunut tällaista: molempien silmien alaluomissa on elohiiri yhtä ja eri aikaa. Lievän rasittavaa kun se alkoi jo aamulla, flirtti on paikoitellen jopa Vesa Keskinen-luokkaa, loppuisi jo! Voi olla että tän siitä saa kun pelaa liikaa miinaharavaa (uusi addiktio). Välillä havahtuu ettei oo räpyttäny silmiä pitkään aikaan ja sitten sattuu auts kun laittaa ne kiinni. Saattaapa olla että pienet verenpurkaumat silmissä johtuu myös tästä. Hmm. Pitänee vähentää tuota peliä.

Kymmeneksi olen menossa Kölnin Mediaparkin pihalle, siellä on Cirqo da Madrugadan esitys "Tombés du ciel". On osa SommerKöln- tapahtumaa ja on ilmainen. Tässä nyt jonkunlaista korviketta menetetylle Cirque Eloize:n showlle joka jäi näkemättä. Katsoin tätä Tombésia Youtubessa, aika metka systeemi että yleisö on sellasen jättiläiskehikon alla ja sitten ne taiteilee yleisön yläpuolella. Toivottavasti ei ala sataa, on aika harmaa sää.

Ja taas yksi suuri hintaero Suomeen verrattuna kun ostin "selviytymiskukat" tänään: 20 kpl ruusuja oli vain 4€!!! Käsittämätöntä. Kukat muutenkin on halvempia, selkeästi. Parvekekukatkin maksoi yhteensä 17€, sisältäen myös mullat. Ja niitä sentään oli 7 erilaista kukkaa ja 3 murattia. Kannatti.

Nyt on vähän kummallinen olo kun tajuaa ettei enää ole tunteja jäljellä. Ettei enää tarvii stressata. Vähään aikaan. Ainakaan niin paljoa mitä välillä tuli angstattua näitä soittareita. Sydänkohtausriski pienenee, huomattavasti.

Ei kommentteja: