18.6.2007

Kuusioavain viuhumaan

Naapuri(t) on ilmeisesti päättäneet käyttää suuret määrät sähköä vain öisin: viimeisen kolmen yön aikana on klo 00:00-03:00 välillä pyörinyt pesukone (2 kertaa) ja imuroitu. Mahtavaa. Ei siitä suurempaa harmia mulle koidu, onhan se vaan erikoista havahtua 01:05 kun joku imuroi eteisensä ja samalla myös rappukäytävän puolella ovea olevan maton... Toisaalta, jos olisin nukkunut kun joku hoitaa kotiaan niin en varmastikaan olisi edes herännyt, kiitos hyvien unenlahjojen.

Ei ole muuten ollut tässä talossa pahemmin bileitäkään. Tai sitten en vaan oo kuullut mitään (oon nukkunut tyytyväisenä...). Muutenkaan ääniä ei paljoa kuulu, joku onneton sopraano yrittää kovasti välillä laulaa muttei oikein onnistu siinä. Sen takia se varmaan harjotteleekin niin paljon.

Huomenaamulla tulee seuraavan vuokralaisen sänky tänne, pitää säätää tuo nykyinen jotenkin vaikka pystyasentoon jotta mahtuvat molemmat. Jäteauto on tulossa nimittäin vasta 29.6. aamulla noutamaan tavaraa, sängyn ja lipaston ja kellarissa olevan varaston sisällön. Kaikkea epämääräistä huonekalua ja niiden osia joille mulla ei ollut mitään käyttöä. Eikä seuraavallakaan ole. Täytyy vaan purkaa ne kaikki ensin osiksi jotta mahtuvat sen 3 kuutiometrin rajoihin mitä jäteauto suostuu viemään per talous.

Ja pyykkiäkin pitää pestä. *huoh* Kodinhengettäryys ei innosta. Tänään ainakaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi sua! Lienee genestiikkaan liittyvää tuo aherruksen ihailu: etenkin kun joku muu tekee hommia...ja sit ku ne puuhat ei KOSKAAn lopu.

Pisku kirjoitti...

Aika kivuttomasti tuosta selvittiin, homma hoitui yllättävän reippaasti. Sain mukavana yllärinä myös töllön käyttöön! Pyykitkin tuli pestyä...