27.6.2007

There is still hope

No just, Cirque Eloize:n Rain oli peruttu, kaikki 13 näytöstä. Höh. Olisi olut (ups, siitä puhe mistä puute...) siis ollut hauska nähdä jotain tollasta. Kun ei sitä Cirque du Soleiliakaan oo koskaan nähnyt. Tai ei tää nyt ihan samanlainen olisi ollut. Mut kuitenkin. Sai sentään rahat takaisin, hurjat 13,30€. Nekin meinasi heti mennä kun piti sitten korvikkeeksi käydä vähän alennusmyyntiä katsomassa. Onneksi kello oli jo juuri yli kahdeksan, eli kaupat kaikki menossa kiinni. Säästyi taas. Hyvä minä.

Enää yksi tunti jäljellä, perjantaina mennään säestäjän kanssa soittamaan. Tänään tunnilla Herra IH kysyi että "Joko olet ärsyyntynyt minuun?" Ja ennen kuin ehdin vastata mitään niin: "Tai siis enemmän kuin minä olen ärsyyntynyt sinuun?" Just. Diplomaattinen vastaukseni kuului: "Ärsytän vain itse itseäni..." Ainakin se jaksaa loppuun asti ahdistaa ja ruoskia tunnilla, respektiä siitä. Ei ainakaan luovuttanut mun suhteen. Not a hopeless case after all.

Huomenna on kaatopaikkatavaroiden roudaus kadulle ja perjantaina aamulla sperrmüll käy ne noutamassa. Tulee taas lisää tilaa asuntoon kun sänky (joka on nyt seissyt yli viikon seinää vasten) lähtee pois. Ja nojatuoli, jossa en edes oikeastaan istunut. Se toimitti lähinnä vaatetelineen virkaa. Ja hyvin hoitikin, ei aina jaksa taipua sinne laatikostolle asti, sehän olis ollut vähän niinkuin liikuntaa. Ei voi hyväksyä.

Nyt Jeevesin ja Woosterin pariin. "What ho, by George, you are right, Jeeves!!!"

Ei kommentteja: